Amenajare apartament – Sector 3 Bucuresti – Reconfigurare si reconstructie instalatie sanitara si termica la un partament de 2 camere in zona Pantelimon, Sector 3, Bucuresti

 

Cauți un instalator sanitar în bucurești?

Firma noastră prestează servicii complete pentru lucrări de desfundare simple sau complexe, fie că este vorba despre simple desfundări ale chiuvetelor, căzilor, cabinelor de duș sau de intervenții complexe care au ca scop desfundarea coloanelor de evacuare.

Calitatea lucrărilor efectuate depinde în mod direct de echipamentele și procedurile aplicate pentru curățarea tuturor tipurilor de țevi, de aceea dispunem de aparatură modernă și personal instruit pentru a garanta îndepărtarea depunerilor de pe conducte, țevi și coloanele de evacuare, indiferent de natura acestora.

Gama serviciilor pentru instalații sanitare oferite de noi:

Vă punem la dispoziție o gamă variată de servicii specifice lucrărilor de instalații sanitare pe care le efectuăm:

Consultanță gratuită / Asistență tehnică

Acoperim toată gama de servicii specifice lucrărilor sanitare și furnizare obiecte sanitare, precum și asistență tehnică pentru selectarea celor mai potrivite articole.

Oferim consultanță  gratuită pentru determinarea soluțiilor de optimizare instalații sanitare si servicii de transport la adresa specificată a materialelor comandate.

Diagnosticarea tipologiei de lucrări necesare pentru reparații sau montaj obiecte sanitare se face transparent, tarifarea lucrărilor fiind stabilită în funcție de metraj și de fiecare categorie de lucrare în parte.

 

Serviciile de consultanță sunt gratuite pe toată durata efectuării lucrărilor, până la finalul acestora, termenul de execuție fiind stabilit clar după expertiza spațiilor vizate spre a fi amenajate.

icon

Disponibilitate 24/7

Ai o urgență? Noi suntem disponibili non-stop pentru a răspunde cu promptitudine situațiilor care nu acceptă amânare. Contactează unul dintre reprezentații companiei pentru transmiterea urgențelor sanitare survenite iar noi trimitem în cel mai scurt timp o echipă de specialiști care se va deplasa la adresa menționată.
icon

Preturi accesibile

După evaluarea situației problematice a instalațiilor sanitare, respectiv identificarea soluției optime, alături de materialele de schimb și echipamentele profesioniste necesare, vă transmitem tariful serviciilor prestate, la termenul stabilit imediat după expertiza specializată. Prețurile sunt relevante lucrărilor de calitate oferite, realizate doar cu materiale furnizate de companii de renume.
icon

Furnizor Materiale

Lucrările sanitare durabile sunt rezultatul serviciilor de calitate efectuate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, montarea, înlocuirea cu materiale și obiecte sanitare fabricate la cele mai înalte standarde. Puteți comanda obiectele sanitare de care aveți nevoie consultând oferta noastră variată de produse. Beneficiați totodată de servicii de consultanță gratuită de selecție a materialelor de constructii adecvate soluției tehnice oferite – cu transport / livrare la domiciliu.
icon

Certificat de garanție

Garantăm proiecte executate cu profesionalism, cu finisaje impecabile, care pot fi operate facil de către beneficiari. Toate lucrările sunt însoțite de certificat de garanție acordat pe o perioadă cuprinsă între 6-12 luni, în funcție de complexitatea și tipul lucrării.

 

INSTALATORI NON-STOP BUCURESTI – URGENTE 24/7
Ne puteți apela la numărul de telefon de mai jos, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară, cu factură și certificat de garanție!

Apeleaza / Mesajinfo@instalator-bucuresti-nonstop.ro

 

Comments 0

Leave a Comment