Doriti sa achizitionati o centrala termica noua si aveti nevoie de asistenta tehnica, transport, servicii de inlocuire sau instalarea sistemului nou de incalzire?

 

Instalator Montaj Centrale Termice in Bucuresti

 

Personalul nostru este atent instruit pentru a asigura toata gama de servicii pentru optimizarea termica a locuintei dumneavoastra, in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov: achizitionarea centralei termice cu toate accesoriile aferente, echipamentele, tehnologia necesara pentru schimbarea centralei sau montarea intr-un spatiu nou amenajat, punerea in functiune si instructajul pentru operarea corecta.

Montaj / Schimbat Centrale Termice, interventii rapide reparatii centrale, verificari tehnice periodice, vindem si centrale termice, piese de schimb, accesoriile specifice.

 

Tocmai ati achizitionat un model nou de centrala termica si cautati un instalator priceput pentru a o monta?

  • Prestam toata gama de servicii indiferent care ar fi spatiile amenajate: incepand cu centrale termice mici, potrivite apartamentelor, cu montaj pe perete, pana la centrale de mari dimensiuni, de diferite capacitati, potrivite alimentarii institutiilor, halelor, depozitelor, fabricilor localizate in Bucuresti si imprejurimi.
  • Alegem impreuna solutia optima de incalzire in functie de proiectul dumneavoastra: alimentare cu gaz metan, lemne sau paleti, GPL, PVL si orice alt tip de combustibil.l.
  • Promovam o abordare profesionala, astfel incat va recomandam sa efectuati o data pe an verificarile tehnice care sa confirme functioarea optima a centralei optime.
  • Cunoastem faptul ca doar un instalator autorizat poate efectua lucrarile de expertiza, schimbat – montaj centrale termice, remediere defectiuni.
  • Apelati intotdeauna la profesionisti in domeniu atat pentru serviciile de instalare, cat si pentru interventiile de remediere defectiuni centrale termice spre a nu pune in pericol viata utilizatorilor cladirii, a dumneavoastra cat si a celor dragi dumneavoastra, folosind centrala termica in parametri necorespunzatori.

 

Cauti un instalator centrale termice bucuresti pentru efectuarea unei spalari chimice a instalatiei?

Chiar si in conditii de operare perfecte, centralele termice necesita periodic anumite verificari – unele sunt obligatorii: inspectii tehnice si verificare centrala termica se efectueaza anual sau o data la doi ani, in timp ce alte interventii tin de intretinere sau defectiuni ce pot surveni: servicii spalare chimica, inlocuire piese de schimb – orice marca si model.

Consultanta gratuita / Asistenta tehnica

Oferim consultanta gratuita pentru determinarea solutiilor de optimizare instalatii sanitare si servicii de transport la adresa specificata a materialelor de constructii comandate.

Diagnosticarea tipologiei de lucrari necesare pentru reparatii sau montaj se face transparent, tarifarea lucrarilor fiind stabilita in functie de metraj si de fiecare categorie de lucrare in parte.

 

Serviciile de consultanta sunt gratuite pe toata durata efectuarii lucrarilor, pana la finalul acestora, termenul de executie fiind stabilit clar dupa expertiza spatiilor vizate spre a fi amenajate.

 

 

INSTALATORI NON-STOP BUCURESTI – URGENTE 24/7
Ne puteți apela la numărul de telefon de mai jos, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară, cu factură și certificat de garanție!

Apeleaza / Mesajinfo@instalator-bucuresti-nonstop.ro

 

Comments 0

Leave a Comment