Economii personalizate pentru stilul tău de viață! – Energia viitorului

Aveți obiective energetice iar noi dorim să vă ajutăm să le atingeți. Aceasta înseamnă că oferim o mare varietate de opțiuni de cumpărare si instalare pentru a se potrivi nevoilor dvs. solare.

Asigurați rate accesibile pentru familia dvs.

Costul cu energia continua să crească în fiecare an. Economisiti bani prin instalarea panourilor solare și folosiți economiile pentru lucruri mai bune.

Noi facem toată munca!

Ne dorim că trecerea la sisteme solare ar trebui să fie ușoară, nu complicată – ceea ce înseamnă că ne ocupăm de fiecare aspect al fiecărei instalații. Nu există subcontractanți.

Cu peste zece ani de experiență de instalari a energiei solare, ne-am dedicat fiecarui proiect pe care l-am efectuat pentru a ne asigura că sunteți mulțumit de rezultate.

Amplasare Panourilor Solare/ Apa calda menajera

Pentru majoritatea clienților, rezidențiali sau comerciali, acoperișul este cea mai bună locație pentru instalarea panoului solar. De obicei, el are deja specificațiile structurale pe care le cer panourile solare. Tot ceea ce este necesar este montarea hardware-ului și aliniere corespunzătoare. Dacă acoperișul nu este aplicabil sau dorit, sunt disponibile alte opțiuni de montare, inclusiv copertine pentru umbră sau opțiuni de montare pe pământ (adică, standard de montare la sol, pol de sol sau trackere).

 

Gama serviciilor noastre pentru Panourilor Solare

Ne desfasuram activitatea non-stop in judetul Bucuresti, Ilfov. Pentru orice lucrare acordam factură și certificat de garanție!

  • Panouri Solare Presurizate
  • Panouri Solare Nepresurizate
  • Sistem Solar apa calda si incalzire
  • Boilere Solare
  • Colectoare Solare
  • Accesori si piese solare

 

Consultanta Gratuita

Oferim consultanta gratuita in privinta alegeri unui sistem solar, produselor si materialelor.

Garantam respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru sistemele solare executate.

Asiguram servicii de mentenanta pentru sistemele solare in Bucuresti si judetul Ilfov, in baza unui contract lunar, bilunar sau trimestrial.

INSTALATORI NON-STOP BUCURESTI – URGENTE 24/7
Ne puteți apela la numărul de telefon de mai jos, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară, cu factură și certificat de garanție!

0768.313.131 / info@instalator-bucuresti-nonstop.ro

Comments 0

Leave a Comment