Doriți să achiziționați o centrală termică nouă și aveți nevoie de asistență tehnică, transport, servicii de inlocuire sau instalarea sistemului nou de încălzire?

 

instalator centrale termice în bucurești

Personalul nostru este atent instruit pentru a asigura toată gama de servicii pentru optimizarea termică a locuinței dumneavoastră, in toate sectoarele din București si Ilfov: achiziționarea centralei termice cu toate accesoriile aferente, echipamentele, tehnologia necesară pentru schimbarea centralei sau montarea într-un spațiu nou amenajat, punerea în funcțiune și instructajul pentru operarea corectă.

Montaj / schimbat centrale termice, intervenții rapide reparații centrale, verificări tehnice periodice, vindem și centrale termice, piese de schimb, accesoriile specifice.

 

Tocmai ați achiziționat un model nou de centrală termică și căutați un instalator priceput pentru a o monta?

  • Prestăm toată gama de servicii indiferent care ar fi spațiile amenajate: începând cu centrale termice mici, potrivite apartamentelor, cu montaj pe perete, până la centrale de mari dimensiuni, de diferite capacități, potrivite alimentării instituțiilor, halelor, depozitelor, fabricilor localizate în București și împrejurimi.
  • Alegem împreună soluția optimă de încălzire în funcție de proiectul dumneavoastră: alimentare cu gaz metan, lemne sau paleti, GPL, PVL și orice alt tip de combustibil.
  • Promovăm o abordare profesională, astfel încât vă recomandăm să efectuați o dată pe an verificările tehnice care să confirme funcțioarea optimă a centralei optime.
  • Cunoaștem faptul că doar un instalator autorizat poate efectua lucrările de expertiză, schimbat – montat centrale termice, remediere defecțiuni.
  • Apelați întotdeauna la profesioniști în domeniu atât pentru serviciile de instalare, cât și pentru intervențiile de remediere defecțiuni centrale termice spre a nu pune în pericol viața utilizatorilor clădirii, a dumneavoastră cat si a celor dragi dumneavoastră, folosind centrala termica în parametri necorespunzători.

 

Cauti un instalator centrale termice bucurești pentru efectuarea unei spălări chimice a instalației?

Chiar și în condiții de operare perfecte, centralele termice necesită periodic anumite verificări – unele sunt obligatorii: inspecții tehnice și verificare centrală termică se efectuează anual sau o dată la doi ani, în timp ce alte intervenții țin de intreținere sau defecțiuni ce pot surveni: servicii spălare chimică, înlocuire piese de schimb – orice marcă și model.

Consultanță gratuită / Asistență tehnică

Oferim consultanță  gratuită pentru determinarea soluțiilor de optimizare instalații sanitare si servicii de transport la adresa specificată a materialelor de constructii comandate.

Diagnosticarea tipologiei de lucrări necesare pentru reparații sau montaj se face transparent, tarifarea lucrărilor fiind stabilită în funcție de metraj și de fiecare categorie de lucrare în parte.

 

Serviciile de consultanță sunt gratuite pe toată durata efectuării lucrărilor, până la finalul acestora, termenul de execuție fiind stabilit clar după expertiza spațiilor vizate spre a fi amenajate.

 

 

INSTALATORI NON-STOP BUCURESTI – URGENTE 24/7
Ne puteți apela la numărul de telefon de mai jos, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară, cu factură și certificat de garanție!

Apeleaza / Mesajinfo@instalator-bucuresti-nonstop.ro

 

Reparații Centrale Termice București
4.5 (90%) 8 Voturi

Comments 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave a Comment